Català (Catalan) Español (Spanish) Français (French) Português de Portugal (Portuguese) English

Diumenge, 21 d'Abril de 2019Presentació

Qui som?

CONSTRUCCIONS MODERNES, és una empresa constructora, tant d'obra civil com d'edificació, moderna i compromesa, implantada en tot el territori andorrà i que ja ha iniciat la seva expansió a l'exterior.

L’empresa neix l’any 1992, però l’any 2001, coincidint amb l’ incorporació de nous socis i amb la evolució d’un sector que esdevé més exigent i més professional, l’empresa s’especialitza en l’execució de grans obres d’edificació residencial i no residencial, adaptant la seva estructura empresarial a aquestes noves exigències.

A finals de l’any 2005 absorbeix l’empresa “Treballs Públics CAUBA” adquirint una magnífica classificació administrativa per concórrer als concursos nacionals i internacionals de l’administració pública i ampliant la seva especialització en la branca d’obra civil.

Actualment compta amb un equip de professionals d’alta qualificació i està executant un volum d’obra important tant a nivell qualitatiu com quantitatiu. Està considerada com una de les empreses constructores més importants del Principat d’Andorra: per volum, recursos humans, capacitat tècnica i solvència financera.


© Copyright 2009-2019 - Construccions Modernes | Avís legal | Polítiques d'ús | Intranet