Català (Catalan) Español (Spanish) Français (French) Português de Portugal (Portuguese) English

Dilluns, 17 del Juny de 2019Presentació

Qui som?

CONSTRUCCIONS MODERNES, és una empresa constructora, tant d'obra civil com d'edificació, moderna i compromesa, implantada en tot el territori andorrà i que ja ha iniciat la seva expansió a l'exterior.

L’empresa neix l’any 1992, però l’any 2001, coincidint amb l’ incorporació de nous socis i amb la evolució d’un sector que esdevé més exigent i més professional, l’empresa s’especialitza en l’execució de grans obres d’edificació residencial i no residencial, adaptant la seva estructura empresarial a aquestes noves exigències.

A finals de l’any 2005 absorbeix l’empresa “Treballs Públics CAUBA” adquirint una magnífica classificació administrativa per concórrer als concursos nacionals i internacionals de l’administració pública i ampliant la seva especialització en la branca d’obra civil.

Actualment compta amb un equip de professionals d’alta qualificació i està executant un volum d’obra important tant a nivell qualitatiu com quantitatiu. Està considerada com una de les empreses constructores més importants del Principat d’Andorra: per volum, recursos humans, capacitat tècnica i solvència financera.


© Copyright 2009-2019 - Construccions Modernes | Avís legal | Polítiques d'ús | Intranet