Català (Catalan) Español (Spanish) Français (French) Português de Portugal (Portuguese) English

Diumenge, 19 del Maig de 2019Notícies

Notícies

CONSTRUCCIONS MODERNES, SA a el número 611 de la Revista EL MUEBLE

11/02/2014

Cabina de madera y cristal realizada por Construccions Modernes, según un diseño de veure més

 

Govern adjudica les obres de construcció de la rotonda a la CG2 a l’alçada del carrer Ciutat de Sabadell i Les actuacions de drenatge per a l’estabilització de la calçada de la CG4 a la zona dels Fontanals de la Massana.

11/02/2014

El Govern va adjudicar quinze obres públiques per un import global de més de 7 milions d’euros. Entre les actuacions destaca la construcció de la rotonda a la CG-2 a l’altura del carrer Ciutat de Sabadell. La infraestructura, adjudicada a Construccions Modernes per 1,2 milions d’euros, facilitarà les comunicacions entre la CG-2 i la part baixa d’Escaldes. Els treballs duraran 12 mesos.

 

Les actuacions de drenatge per a l’estabilització de la calçada de la CG4 a la zona dels Fontanals de la Massana ha estat adjudicada a Construccions Modernes per un import de 549.044 euros i un termini d’execució de 6 mesos. veure més


Adjudicats els treballs d’arranjament de la voravia de la CG1

09/05/2013

 

El Govern ha adjudicat els treballs d’arranjament de la voravia de la carretera general 1 (CG1) als entorns de l’església de Santa Coloma, que afectaran principalment a l’alçada del punt quilomètric 3,5 de la CG1. Aquest projecte ha recaigut en l’empresa Construccions Modernes, per un import total de 49.902 euros, mentre que el termini d’execució serà de tres setmanes. veure més

El Govern adjudica la millora de les instal·lacions i equipaments de l’Auditori Nacional

09/01/2013

 

El Govern ha adjudicat els treballs de les fases 2 i 3 de millora de les instal·lacions i equipaments de l’Auditori Nacional, per un import total de 153.685 euros. D’una banda, l’empresa Seti Enllaç S.A. ha estat adjudicatària del concurs corresponent a diversos equipaments audiovisuals i informàtics, per un import de 34.562 euros, mentre que l’empresa Construccions Modernes S.A. ha estat adjudicatària de les obres de millora de les instal·lacions i equipaments de l’auditori, per un import de 119.123 euros.
L’any passat es va realitzar la primera fase de les obres de millora d’aquest equipament, corresponent als treballs més urgents en matèria de seguretat activa i passiva i a la millora de la zona de camerinos. Les obres que es realitzaran en aquestes dues properes fases serviran per adaptar l’espai i les instal·lacions als canvis de normativa i per millorar els equipaments.

Adjudicació de les obres de rehabilitació del Santuari de Meritxell

23/07/2012
Govern ha adjudicat a l’empresa Construccions Modernes les obres de rehabilitació del Santuari de Meritxell, la reparació dels caps de mur i impermeabilitzacions. El concurs públic nacional es va obrir el passat 6 de juny amb la modalitat d’urgència, amb l’objectiu de poder tenir finalitzats els treballs abans de la festivitat de la Diada de Meritxell. El projecte ha estat adjudicat per un import de 87.245 euros i el termini d’execució dels treballs és de set setmanes.

Adjudicació de realització de les obres del projecte d’instal·lació de xarxes de serveis al refugi de Sorteny

29/06/2012

La Mancomunitat del Comú i dels Quarts de la parròquia d'Ordino, ha adjudicat la realització de les obres del projecte d’instal·lació de xarxes de serveis al refugi  de Sorteny, a Construccions Modernes per un import de 475.796,06 € i amb una durada de 20 setmanes de calendari. Veure més

Adjudicació de les obres de construcció d´una escala d´emergència i la refecció de patis al centre escolar de Fiter i Rossell

29/06/2012

El Govern ha adjudicat els treballs per dur a terme les obres en quatre centres escolars, per un import total de 705.138 euros, un 10% menys en total respecte l’estimació inicial de 785.944 euros. Les obres van ser licitades el passat 23 de maig i permetran la construcció d’una escala d’emergència i la refecció de patis al centre escolar de Fiter i Rossell d’Escaldes-Engordany; la refecció dels sanitaris de l’escola andorrana de Sant Julià de; la instal·lació d’un ascensor a l’escola francesa del Roc d’Andorra la Vella, condicionament d’un accés adaptat des del carrer i tancament perimetral del conjunt escolar; i les obres d’instal·lació d’un ascensor a l’escola francesa de Santa Coloma.

Concretament, la construcció d’una escala d’emergència i la refecció de patis al centre escolar de Fiter i Rossell d’Escaldes-Engordany ha estat adjudicada a Construccions Modernes per un import de 274.966 euros. Llegir més

La nova seu del Consell tindrà plaques d'energia fotovoltaica

07/02/2011

ECONOMIA

La producció elèctrica tot just assolirà els 22 megawatts per hora, però servirà per demostrar la viabilitat al Principat d’aquest tipus de projectes

Gabriel Pérez Andorra la Vella - 04/02/2011

La nova seu del Consell tindrà plaques fotovoltaiques.

Serà un projecte modest, no generarà tampoc una enorme quantitat d’electricitat, però sí que servirà per demostrar que aquest tipus d’energia és perfectament viable.

Aquest és, de fet, el principal objectiu que es persegueix amb la col·locació a la teulada de la nova seu del Consell General d’una instal·lació de plaques fotovoltaiques, que s’han de començar a col·locar d’aquí a unes setmanes. L’edifici serà el primer de caràcter públic del país que faci aquesta aposta per l’energia renovable.
Les obres tenen un pressupost de 56.000 euros i han estat adjudicades a Construccions Modernes, que comptarà amb el suport de l’empresa espanyola Sunco Energy, especialitzada en aquest tipus de projectes. Un dels seus responsables, Josep Morató, va explicar al Diari que s’instal·laran un total de 102 panells per captar la llum del sol, cadascun amb una capacitat de 175 watts/pic, que suposa un total de 17,85 quilowatts. Traduït en producció, s’estima que amb la instal·lació es podrien assolir 22 megawatts per hora l’any. “Es tracta d’una demostració, d’una primera experiència. Com a potència elèctrica, és petita, tot just per a unes quatre famílies l’any”, va explicar Morató.
Aquesta electricitat, que es generarà en corrent contínua –com la que, per exemple, té una bateria de mòbil o una pila– es transformarà mitjanaçant un sistema de tres inversors en corrent alterna. Aquesta, però, no anirà directament a l’edifici sinó que es distribuirà a la xarxa. Es preveu que es puguin estalviar fins a 12.159 tones de diòxid de carboni cada exercici. Per tant, i com s’indica des de Construccions Modernes, l’edifici “no serà autònom ni molt menys, però s’estalviarà aquesta contaminació en no recórrer a energies no renovables”.
En aquest sentit, des de la constructora s’assegura que “aquest és el camí que se segueix arreu: aprofitar les renovables al màxim perquè les que no ho són surten molt cares, ja no tan sols en l’àmbit econòmic, sinó, sobretot, en l’àmbit mediambiental”. Morató coincideix plenament amb aquesta opinió, ja que, per ell, energies com la fotovoltaica “són el futur”.
Perfecta per a Andorra
El responsable de Sunco Energy, de fet, considera que aquest tipus de projectes són idonis per al país. I és que, explica, l’alçada del país suposa més radiació solar i, per tant, més producció. Al mateix temps, la climatologia ajuda a fer menys perjudicial un dels principals inconvenients dels panells: la seva baixada de rendiment que es dóna quan s’escalfen. Morató recorda que un indret similar com és Tremp és la zona de Catalunya on millor funciona aquest tipus d’energia.

Més informació: http://www.diariandorra.ad/index.php?option=com_k2&view=item&id=9916

Plaques fotovoltaiques al nou edifici del Consell General

07/02/2011

DIVENDRES, 4 DE FEBRER DE 2011 02:00

La central solar generarà 22MWH i estalviarà 12.159Tn de CO2 a l'any

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Nou edifici del Consell General. Foto: TONY LARA

Construccions Modernes S.A. amb la col·laboració de la multinacional espanyola Sunco Energy, amb la qual té un acord de col·laboració pel desenvolupament de projectes energètics, ha estat adjudicatària de la instal·lació fotovoltaica d'Andorra de 14 KWP i que s'ubicarà a la coberta de la nova seu del Consell General d'Andorra.

Aquesta central solar generarà 22 MWH i estalviarà 12.159 Tn de CO2 a l'any, amb la qual cosa la nova infraestructura parlamentària tindrà una vessant sostenible.

«Amb aquesta instal·lació, Construccions Modernes entra en el negoci de les energies renovables, un sector que es preveu a l'alça al Principat», segons va informar l'empresa. De fet, la companyia, de manera conjunta amb el seu soci estratègic espanyol, «vol ser un referent en la contribució de la sostenibilitat energètica del país».

El nou consell general, a punt / Els treballs de construcció de l'anhelada nova seu del Consell General van avançar al ritme previst i ja només queden alguns serrels, en aquest cas vinculats als últims retocs i també a la mudança de les actuals instal·lacions fins a les noves. Tot apunta a que la inauguració oficial serà el dia de la Constitució, el 14 de març.

Més informació:

http://www.elperiodicdandorra.ad/societat/8367-plaques-fotovoltaiques-al-nou-edifici-del-consell-general.html

L'obra de l'Auditori Nacional durarà mig any

30/12/2010

INFRAESTRUCTURES

El Govern començarà el 10 de gener els treballs de millora a les instal·lacions i els equipaments de la sala d’Ordino

Joan Antoni Guerrero Andorra la Vella - 30/12/2010

Auditori Nacional d’Andorra a Ordino.

El 10 de gener arrencaran les obres de millora de les instal·lacions i els equipaments de l’Auditori Nacional, a Ordino, segons va informar el Govern.

 

El calendari previst per als treballs suposa sis mesos de feina i, en conseqüència, de tancament de la sala. Al llarg d’aquest temps s’executarà un projecte que preveu l’adequació dels equipaments i les instal·lacions de la sala de concerts a la normativa actual en matèria de seguretat. D’acord amb la informació del Govern, una de les primeres accions que es portaran a terme serà ignifugar l’estructura de l’edifici, terres, parets, tapisseries, cortines d’evacuació.
Així mateix, també s’hauran de determinar els recorreguts d’evacuació canviant la porta d’entrada per ampliar la sortida de persones. També es preveu la modificació del sistema de calefacció amb la substitució de les calderes de calefacció, la incorporació de vàlvules d’equilibratge i l’aïllament de les canonades de la sala. Es sanejaran tots els quadres elèctrics substituint elements malmesos i es durà a terme la retolació dels quadres que incorporarà les tapes necessàries per evitar possibles contactes directes.
Millores a l’exterior també
El projecte d’obres de millora inclou també la reparació del paviment exterior de l’entrada, que està deteriorat, i s’aprofitarà la intervenció per arreglar els pendents que actualment provoquen acumulació d’aigua que amb les filtracions i gelades posteriors provoquen esquerdes i trencadisses del sòl. A banda d’aquestes adequacions, també es durà a terme la reforma del lavabo de minusvàlids i la instal·lació de les dutxes dels camerinos.
El Govern va acordar el 29 d’octubre convocar un concurs públic d’urgència per a l’execució de les obres de millora de les instal·lacions i els equipaments de l’Auditori Nacional d’Andorra, que va ser adjudicat el 7 de desembre per un valor de 235.240,27 euros a Construccions Modernes. El concurs va ser convocat després que el 30 de juny es publiqués la llei de crèdit extraordinari per fer front a les despeses derivades de les obres de millores de les instal·lacions de l’Auditori d’Ordino, que haurà de reobrir als voltants de juny, segons el calendari del Govern.

 


© Copyright 2009-2019 - Construccions Modernes | Avís legal | Polítiques d'ús | Intranet